středa 29. února 2012

Soutěžte se svým výrobkem z tvarovací hmoty DECO Clay



Patříte mezi kreativce, kteří milují objevování nových materiálů a způsobů tvorby? Potom jste už jistě zaznamenali hmotu Claycraft by DECO, která si už i v České republice získává širokou základnu obdivovatelů.

Pokud jste o ní ještě neslyšeli, rychle se vypravte pro pár balíčků, pro všechny nadšence je totiž připravena skvělá příležitost, jak ukázat své dovednosti a zároveň si zasoutěžit o věcné ceny.

Právě vzrůstající obliba unikátního materiálu totiž inspirovala DECO Academy a Twenty Four Ltd k uspořádání soutěže, která se snaží oslovit tvůrce po celé Evropě. Pod názvem "Hello, world!" tak bylo 15. února zahájeno klání o nejpovedenější výrobek z hmoty DECO Clay.

Ať už jste milovníkem jemných a půvabných květinových aranžmá, nebo rádi tvoříte nejrůznější zvířátka a obrazce, neváhejte a připojte se k přehlídce toho nejlepšího, co může z modelovací hmoty vzniknout.


Na své výherce čekají hned dvě kategorie. Pomyslného absolutního vítěze vybere odborná porota, o druhém oceněném potom rozhodnou sami tvůrci a návštěvníci webu skrz internetové hlasování. Šanci má tak opravdu každý, na nejlepší čekají věcné ceny v podobě mp3 přehrávače IPod Shuffle s pamětí 2Gb.

Všechny přihlášené výrobky budou vyfocené profesionálem a publikovány na stránkách akce. Každý účastník dostane kvalitní fotografie svého výrobku!!! 

Výherce bude veřejně oznámen 22. března 2012. 
Pokud máte zájem o účast s vlastním výrobkem, není nic jednoduššího než se zaregistrovat na těchto stránkách: claycraftbydeco.eu

Nestyďte se podělit se svými kreativními výrobky s tvarovací hmoty DECO Clay!

Žádné komentáře:

Okomentovat