čtvrtek 9. února 2012

Květiny jako živé s ClayCraft by DECO

Představte si, že existuje hmota, ze které lze vytvarovat vše, co si jen dokážete představit. Že to není žádná novinka? Zapomeňte na fimo, zapomeňte na modurit. To vše patří do propadliště dějin. Teď přichází hmota, která je dokonalejší, jemnější a nabízí ještě větší možnost libovolného tvarování a neomezeného tvoření. Přichází DECO CLAY od CLAYCRAFT by DECO, nová generace tvarovacích hmot.



V čem je ale  DECO CLAY tak revoluční? Na první pohled se nijak výrazně neliší od fima. Lze ho koupit v šestí sytých odstínech, které se dají libovolně kombinovat a dosáhnout tak mnohem efektnějších výsledků. První rozdíl je patrný až při doteku.  DECO CLAY je totiž výrazně měkčí než všechny doposud používané tvořící hmoty. Další výhodou hmoty  DECO CLAY  je širší využití – díky své ohebnosti z ní lze vytvořit i velmi tenké plátky, proto se využívá například při výrobě umělých květin, které se však od svých živých příbuzných téměř neliší.



Hmota  DECO CLAY  je neobyčejně přizpůsobivá a pracuje se s ní mnohem snáze než s fimem právě díky nezaměnitelné měkkosti materiálu. Kromě již zmíněných výhod – snadné manipulace a možnosti vytvořit velmi tenké plátky – se ve hmotě  DECO CLAY  skrývá ještě jedno nedocenitelné zdokonalení. Na rozdíl od fima nebo moduritu, které se pro dosažení trvalého výsledku musely pěkných pár minut péci v troubě,  DECO CLAY výrazně zjednodušil tvarovou fixaci. Ten, kdo pokaždé trnul při představě rozžhavené trouby, si teď oddychne – nově vyvinutá hmota totiž nepotřebuje žádné zapékání, schne sama na vzduchu! Stačí tedy 24 hodin počkat a výrobek je hotový.

Stručný výčet výhod nové tvarovací hmoty CLAYCRAFT by DECO jasně dokazuje, že se na trhu konečně objevila hmota pro opravdové tvořivce s neomezenou fantazií. Neklade totiž výslednému výrobku absolutně žádné překážky a umožňuje objevit zcela novou dimenzi kreativních využití.
Zdroj: www.decoclay.com

Polymerovou hmotu  DECO CLAY od CLAYCRAFT by DECO můžete koupit v našem internetovém obchodě www.craftyshop.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat